Gå direkt till innehåll
Välkommen till vårt nya leverantörsportal-beställningsformulär
Välkommen till vårt nya leverantörsportal-beställningsformulär

Nyhet -

Välkommen till vårt nya leverantörsportal-beställningsformulär

Den 5:e mars kommer vi att öppna dörrarna till vår nya leverantörsportal. Det är en efterlängtad lansering för att förbättra, optimera och skapa transparens vid beställning av produktbedömningar. Portalen är även vår andra lansering av våra nya tjänster som en del av att tillföra ännu mer värde till våra kunder genom att ge tillgång till iBinder Groups fulla serviceutbud.

  • Single-sign-on till iBinder-plattformen lanserades den 15 januari.
  • Nya leverantörsportal, som ska lanseras den 5 mars 2024.

Det vi nu releasar är första steget på resan till att sammanföra våra tjänster för att på sådant vis kunna leverera ett bredare värde till hela marknaden. Exempel på sådana värden är:

  • Alla projekt­kunder kommer att kunna logga in på både iBinder-plattformen och SundaHus med samma inloggning.
  • Alla iBinder-kunder, över 1800 i Sverige, kommer får en enklare åtkomst till SundaHus-plattformen och ökar exponeringen för alla bedömda produkter.
  • Den nya leverantörsportalen kommer att förenkla processen för att beställa bedömningar och öka effektiviteten och transparensen i våra svar.

Vi hoppas att ni gillar dessa förbättringar och ser fram emot din feedback.


Portalen

Leverantörsbeställningsportalen är uppbyggd som en guide och kommer att berätta för dig:

  • Hur man beställer en bedömning.
  • Exemplifiera vilken typ av dokumentation och data du behöver för att uppnå en viss klassificering.
  • Vilka produkter som är klara för beställning.
  • Vilka produkter som behöver mer information.
  • Status för din bedömning.


Du kommer att logga in som vanligt men när du väljer beställningsformuläret kommer du att komma till en ny vy som guidar dig genom beställningsprocessen för en bedömning.

Du kommer att kunna ladda upp och förbereda information och data innan du faktiskt beställer en bedömning och arbeta med flera parallella bedömningar samtidigt. En strukturerad process som vi vet kommer att optimera och förenkla ditt arbetssätt.

En av de största förändringarna i hur vi hanterar beställningar av bedömningar jämfört med tidigare är att du som leverantör inte behöver lägga en faktisk beställning förrän all nödvändig information är samlad. Det ger dig en bättre transparens och planering av vilka beställningar som är förberedda och när de behöver vara klara.

Vi har verkligen sett fram emot att releasa den nya leverantörsportalen och vill även vid detta tillfälle säga tack till alla kunder som har varit med och bidragit till utveckling och testningen av nya leverantörsportalen.

Med Vänliga Hälsningar
iBinder/SundaHus Sustainability TEAM

Ämnen

Kontakter