Gå direkt till innehåll
Vill du jobba med teknik i framkant, samtidigt som du aktivt bidrar till en bättre miljö? SundaHus söker nu två systemutvecklare.

Nyhet -

Vill du jobba med teknik i framkant, samtidigt som du aktivt bidrar till en bättre miljö? SundaHus söker nu två systemutvecklare.

Om uppdraget

På SundaHus blir du en del av en prestigelös teknikutvecklingsavdelning, tillsammans med dina 10 kollegor. Du kommer arbeta i en familjär miljö, på ett bolag där gemenskap och ett starkt samarbete över avdelningarna värderas högt. Din roll kommer att innebära stor möjlighet att själv sätta din egen prägel på ditt arbete. Rollen som systemutvecklare kommer vara bred, och innefatta alla delar av kedjan, samtidigt som ni i teamet har en nära dialog med kund.

Om rollen 

I din roll som systemutvecklare på SundaHus kommer du arbeta efter ett agilt arbetssätt i Microsoft-miljö. Du kommer vara en del av ett litet bolag, där din breda roll som systemutvecklare på IT-avdelningen blir en väsentlig del av organisationen. I din roll kommer du tillsammans med teamet utveckla webbapplikationer mot kund, och även desktopapplikationer för intern användning. Din roll kommer innebära både frontend- och backend-utveckling, där du tillsammans med ditt team kommer vara delaktig i både nyutveckling samt vidareutveckling av de befintliga tjänster SundaHus erbjuder. Du kommer främst att arbeta med .Net och C#, men även JavaScript. Du får möjlighet att jobba med allt ifrån det övre gränssnittet till databasutveckling. 

Läs mer om tjänsten här.

Om företaget

SundaHus i Linköping AB (publ) verkar inom bygg- och fastighetssektorn och hjälper företag och organisationer med att skapa giftfria och långsiktigt värdefulla byggda miljöer. 

Vi drivs av att kunna erbjuda system och tjänster som verkligen har betydelse och som ger ett stort värde åt både kunderna och miljön. Vi månar om varandra och kulturen präglas av öppenhet, respekt och prestigelöshet. Hos SundaHus är laget viktigare än jaget och det är det gemensamma resultatet i teamet som räknas. För dig som gillar dessa värderingar väntar en arbetsplats där det är lätt att trivas.

I denna rekrytering samarbetar vi med ett rekryteringsbolag och är ej intresserade av annons- eller konsulttjänster och undanber oss därför vänligen alla sådana kontakter.

Ämnen