Gå direkt till innehåll
Lisa Elfström lämnar SundaHus efter tre år som VD och över tio år i bolaget.
Lisa Elfström lämnar SundaHus efter tre år som VD och över tio år i bolaget.

Pressmeddelande -

Lisa Elfström slutar som VD på SundaHus

SundaHus VD Lisa Elfström lämnade sin tjänst i månadsskiftet februari/mars samtidigt som Monzaide Anzola (CFO på iBinder Group, SundaHus moderbolag) tillträdde som tf VD. En rekryteringsprocess med målet att ha en ny VD på plats efter sommaren pågår.

Lisa Elfström började som miljökonsult/marknadsansvarig på SundaHus 2011 och har därefter varit både marknads-/säljchef (2013) och vice VD (2016) innan hon tillträdde VD-posten 2019.

– Jag är oerhört stolt och tacksam för att ha fått förmånen att leda ett sådant fantastiskt bolag som SundaHus och det är ett privilegium att få arbeta med så kompetenta, ansvarsfulla och engagerade kollegor. Det har varit tio väldigt roliga och lärorika år och tillsammans har vi utvecklat SundaHus till ett stabilt och välmående företag. Bolaget är väl rustat inför framtiden och 2021 var bolagets starkaste år hittills. Mot bakgrund av detta känner jag nu att det är dags att överlåta chefsstolen till någon annan. Jag vill tacka alla anställda och kunder för ett mycket inspirerande och gott samarbete genom åren, säger Lisa.

– Vi vill tacka Lisa för det gedigna arbete och engagemang som hon bidragit med. Hennes drivkraft, breda kompetens och personliga ledarskap har varit ytterst värdefull för bolagets utveckling, säger Per Hedebäck, VD och koncernchef på iBinder Group. Under hennes tid har SundaHus stärkt både sitt erbjudande och sin marknadsposition och står idag, med sin nya webbplattform, marknadens största databas med bedömda byggvaror och efterfrågade funktioner som t ex klimatrapporter, mycket väl rustat inför framtiden.

Ämnen

Kategorier


Om SundaHus

SundaHus i Linköping AB (publ) verkar inom bygg- och fastighetssektorn och hjälper företag och organisationer med att skapa giftfria och långsiktigt värdefulla byggda miljöer genom enkla och effektiva lösningar för medvetna materialval.

Om iBinder Group

iBinder startade sin verksamhet som ett Software as a Service bolag i Örebro 2006. Bolaget utvecklar och tillhandahåller en digital plattform för effektiv informationshantering och samarbete inom bygg- och fastighetssektorn med visionen ”Foundation for Sustainable Collaboration”.

iBinders kärnmarknad är Norden och bolaget har nyligen påbörjat en expansion i Europa.