Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ny VD för SundaHus i Linköping AB

Den 3 november utsågs Arvid Jannert till ny VD för SundaHus som tillhandahåller Sveriges bredaste system för hälso- och miljöbedömning av byggvaror.

Spännande möjligheter

Arvid Jannert har tidigare varit bolagets marknadsansvarige och tar nu över VD-posten efter bolagets grundare Kjell Isacson som går i pension vid årsskiftet.

– Det är fantastiskt roligt och intressant att se hur den svenska bygg- och fastighetsbranschen successivt tar ett allt större ansvar för en hållbar utveckling av samhället, säger Margareta Josefsson, ordförande för SundaHus styrelse. Bolaget står inför spännande tekniska och marknadsorienterade möjligheter och Arvid Jannert har rätt kvalifikationer och en bred bakgrund för att leda bolaget vidare efter Kjell Isacson, avslutar hon.

Fakta

SundaHus Miljödata är ett system för hälso- och miljöbedömning av produkter i bygg- och fastighetsbranschen. Kärnan i systemet är en databas med ämnen, material och produkter. Systemet består idag av över 63 000 bedömda produkter och artiklar.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


SundaHus arbetar med miljö- och hälsovärdering av byggvaror. Företaget verkar inom bygg- och fastighetssektorn och bidrar till hälsosamma fastigheter och en bättre miljö, genom att tillhandahålla webbaserade produkter och kvalificerade konsulttjänster. SundaHus Miljödata är marknadens största oberoende värderingssystem för byggprodukter. Företaget grundades 1990, har 11 medarbetare och huvudkontor i Linköping. År 2010 omsatte SundaHus 8,6 Mkr.