Gå direkt till innehåll
Stöd för Miljöbyggnad 3.0 i SundaHus Miljödata

Pressmeddelande -

Stöd för Miljöbyggnad 3.0 i SundaHus Miljödata

Kriterierna för materialval i Miljöbyggnad 3.0 är mer ambitiösa än i tidigare versioner av Miljöbyggnad vilket innebär att de både är mer omfattande och komplexa. För att underlätta arbetet med medvetna materialval enligt Miljöbyggnads kriterier lanserar nu SundaHus ett effektivt stöd för arbetet med att uppfylla dessa kriterier. 

I SundaHus Miljödata får du hjälp med följande indikatorer:

  • 13 Loggbok med byggvaror
  • 14 Utfasning av farliga ämnen
  • 15 Stommens klimatpåverkan

Så får du de nya funktionerna:

Om du är projekt- eller verksamhetslicenskund hos SundaHus sedan tidigare och ska certifiera byggnader enligt Miljöbyggnad 3.0 kontaktar du din kundansvarig och berättar vilket/vilka projekt det gäller. Om du ännu inte är kund hos SundaHus och vill använda våra funktioner för Miljöbyggnad 3.0 i projekt kontaktar du vår försäljningschef Daniel Karlsson. Då funktionerna är speciellt anpassade för att användas i projekt så går det inte att koppla på dem för enskilda användarlicenser.

Mer detaljerad information om hur våra funktioner för Miljöbyggnad 3.0 fungerar hittar du här

Ämnen


SundaHus erbjuder fastighetsägare trygghet, nu och i framtiden, genom ett brett utbud av tjänster för medvetna materialval. Med ett webbaserat system och kvalificerad rådgivning är SundaHus en helhetslösning för att systematisera arbetet med att fasa ut farliga ämnen i en byggnads hela livscykel.

SundaHus i Linköping AB (publ) grundades 1990 som ett konsultbolag för en bättre inomhusmiljö och är idag en ledande aktör på området medvetna materialval.